Jak na štukování

29.11.2017

Jak na stukovani

Štukování, jak ušetřit?

Pokud jste soukromý zedník, jistě víte, co tím myslím. Zákazník přijde za vámi s tím, jestli mu neuděláte přestavbu bytu, a s tím jsou samozřejmě spojené i omítky a štukování. Zákazník chce samozřejmě co nejvíce ušetřit, ale také chce kvalitně odvedenou práci. Zdá se to jako bludný kruh, ze kterého není cesta ven.

Štukování

Štukování je tenkovrstvá povrchová úprava na panelové povrchy. Obrovskou výhodou štukové omítky je to, že je přímo z výroby dodávána ve formě pasty. Tedy v ideální konzistenci pro nanášení. Stačí ji před použitím pouze jednoduše ručně promíchat a je hotovo. Nemusíte se tak zatěžovat se zdlouhavým mícháním stále nové a nové směsi. Nehledě na to, že rozhodně nenaděláte takový nepořádek jako při přípravě klasických sypkých směsí. Ušetří to čas vám i zákazníkovi.

Štukování v praxi

Na trhu je ve stavebnictví obrovský přetlak. Jak se v takovémto konkurenčním prostředí prosadit? Klíčem je dobrá pověst, která vás bude předcházet. Pokud budou vaši zákazníci spokojení, doporučí vás jistě rádi svým známým. Kromě kvalitní práce, která po vás zůstane, je důležitá i rychlost, nikdo nechce mít doma zedníka déle, než je to nutné. A tady právě přichází na řadu Kerastuk a štukování, díky kterému se nemusíte zabývat mícháním a můžete se rychle vrhnout do práce. Jste tak schopni své zakázky plnit v kratších termínech a zákazník bude spokojen. Milým bonusem při štukování je pak to, že stihnete za měsíc odvést víc práce než běžně. To vše díky materiálu, se kterým se příjemně pracuje a se kterým dokážete odvést práci té nejvyšší kvality.

Štukování vám pomůže být konkurenceschopnějším na trhu a to je rozhodně nezanedbatelná výhoda.

 

Novinky

Paleta Keraštuku za 5900,-

Pokud se právě chystáte na větší renovaci či přestavbu domu nebo bytu, určitě se vás bu-dou týkat i nové omítky. V tom případě hledáte vnitřní omítku, se kterou se bude rychle a příjemně pracovat.

Máme nový vizuál!

Rádi bychom se s Vámi podělili o novou kampaň k výrobku Keraštuk, kterou jsme připravili na toto jaro a kterou, jak věříme, ještě více nakopneme prodeje. Když je řeč o nakopnutí, parafráze mistrů bojových umění ve stavařském světě je i hlavním námětem našeho vizuálu.

Nahodili jsme nový web!

I náš web si zasloužil nahodit novou omítku. A tak vznikl nový čistý design včetně dalších vychytávek, jako je propracovaný e-shop, kde si přehledně můžete objednat veškerý náš dostupný materiál.

<

Přihlašte se k odběru novinek

>
Copyright © www.cistaprace.cz 2024